Om Flybilen

Fra godstransport til persontransport – Taxa til og fra lufthavnen

Flybilen kørte sin første tur i 1986, og dengang var det gods og pakker, der blev transporteret. Du kan se vores første transportmidler på billedet til højre. Et stort antal luftfragtsspeditører i og omkring Kastrup Lufthavn stod sammen omkring Flybilen for at optimere kørselsopgaver i forbindelse med levering og afhentning af pakker og større godsmængder hos kunder på Sjælland. Siden da har Flybilen udviklet sig til i dag at dreje sig 100% om persontransport til og fra Kastrup Lufthavn.

Transport i København og på resten af Sjælland samt Lolland og Falster

I dag er Flybilen en del af Limotransfer Copenhagen med fokus på persontransport og i at servicere kunder primært i København, men også på resten af Sjælland samt Lolland og Falster. Ved behov tilbyder vi også at køre ud til kunder i resten af landet. Søger De et mere komfortabelt alternativ til den gængse lufthavnstaxa, hvor service samtidig er helt i top, så er der god grund til at vælge Flybilen. Vi lægger vægt på punktlighed og den gode oplevelse, når vi sørger for transport til og fra Kastrup Lufthavn, og det er bare en af grundende til, at vores kunder vender tilbage igen og igen.

Komfortabel taxa til og fra lufthavnen med kort varsel og fast pris

Det kan være udfordrende at få fat i en klassisk lufthavnstaxa med kort varsel, men hos Flybilen er vi altid klar til at assistere Dem. Vi ønsker at være Deres foretrukne valg for komfortabel persontransport til og fra Københavns Lufthavn. Vores mål er at sikre, at De får en behagelig og afslappende start på Deres ferie eller forretningsrejse. Vi sørger også gerne for at hente Dem ved hjemkomst, så De trygt og bekvemt kan blive kørt hjem igen. Med Flybilen får De pålidelig, komfortabel og problemfri transport, uanset tid og sted.

Hvorfor vælge transport til Kastrup Lufthavn af Flybilen?

  • Erfaring siden 1986: Flybilen har over 30 års erfaring med transportopgaver, hvilket sikrer pålidelig og professionel service.
  • Fokus på persontransport: Vi har specialiseret os i komfortabel persontransport til og fra Kastrup Lufthavn.
  • Punktlighed og service: Vi lægger vægt på punktlighed og tilbyder en service i topklasse, hvilket gør os til et foretrukket valg for mange kunder.
  • Dækning på Sjælland, Lolland og Falster: Flybilen betjener kunder primært i København, men også på resten af Sjælland samt Lolland og Falster. Vi tilbyder også kørsel til andre dele af landet efter behov.
  • Komfort og bekvemmelighed: Vores transporttjenester sikrer, at De får en behagelig og afslappende start på Deres rejse, samt en tryg hjemtransport.
  • Fast pris og kort varsel: Vi tilbyder fast pris og mulighed for at booke med kort varsel, så De kan planlægge Deres rejse uden stress.

Brian Jørgensen – Indehaver

Flybilen - fra godstransport til persontransport