Om Flybilen

Fra godstransport til persontransport

Flybilen kørte sin første tur i 1986, og dengang var det gods og pakker, der blev transporteret. Du kan se vores første transportmidler på billedet til højre. Et stort antal luftfragtsspeditører i og omkring Kastrup Lufthavn stod sammen omkring Flybilen for at optimere kørselsopgaver i forbindelse med levering og afhentning af pakker og større godsmængder hos kunder på Sjælland. Siden da har Flybilen udviklet sig til i dag at dreje sig 100% om persontransport til og fra Kastrup Lufthavn.

Persontransport i København og på resten af Sjælland samt Lolland og Falster

I dag er Flybilen en del af Limotransfer Copenhagen med fokus på persontransport og i at servicere kunder primært i København, men også på resten af Sjælland samt Lolland og Falster. Ved behov tilbyder vi også at køre ud til kunder i resten af landet. Søger De et mere komfortabelt alternativ til den gængse lufthavnstaxa, hvor service samtidig er helt i top, så er der god grund til at vælge Flybilen. Vi lægger vægt på punktlighed og den gode oplevelse, når vi sørger for transport til og fra Kastrup Lufthavn, og det er bare en af grundende til, at vores kunder vender tilbage igen og igen.

Komfortabel persontransport med kort varsel

Det kan være svært at skaffe en klassisk lufthavnstaxa med kort varsel, men hos Flybilen står vi altid til Deres rådighed. Vi ønsker at være Deres foretrukne valg, når det kommer til komfortabel persontransport til og fra lufthavnen i København. Vi gør altid vores for, at De får en behagelig og komfortabel start på deres ferie eller forretningsrejse, ligesom vi også gerne står for at hente dem igen, så De kan blive bragt sikkert hjem igen.

Brian Jørgensen – Indehaver

Flybilen - fra godstransport til persontransport